Oleophobic Coating

Din iPhone skærm er belagt med oleophobic coating, af flere grunde. Den første og nok også den vigtigste er for at beskytte din skærm imod fedtfingre. Din fingre udskiller fedt/olie og det ville være overalt på din skærm, hvis den ikke var coated med oleophobic coating. En anden grund er ganske enkelt for at give en bedre følelse, når du kører din finger henover skærmen. Til sidst, så beskytte laget også din skærm imod ridser og skrammer.

Oleophobic coating holder som udgangspunkt i 1-2 år, alt afhængigt af kvaliteten og mængden af slid din iPhone skærm bliver udsat for.

Rengøring af skærm med Oleophobic Coating

Din iPhones skærm skal blot tørres af med en klud, gerne en mikrofiberklud. Du må ikke begynde at rense med alkoholbaserede rensemidler, det ødelægger coatingen. Hvis du ikke kan få fedtfingre mm. let af blot ved aftørring med en mikrofiberklud, så er det fordi din coating er slidt af, i dette tilfælde bliver du nødt til at bruge eksempelvis alkoholbaserede rensemidler – ellers tværes fedtfingre og snavs oftes ud.

Test om din skærm har Oleophobic Coating

Første bør du tørre din skærm af, så den er helt ren. Herefter bør du finde en pipette eller andet doseringsudstyr, så du let kan kontrollere mængden af vand der kommer på din skærm. Du skulle nødig ende med at få vand ind i din iPhone, så vær forsigtig. Det kan gøres under en vandhane, men lad den dryppe meget langsomt, så det er under kontrol, ellers får du ikke resultatet at se alligevel.

Oleophobic coating kan ses ved at vandet ligger sig i bobler på skærmen. Hvis den er slidt af eller aldrig har været på skærmen eller beskyttelsesglasset, så splatter vandet bare ud.

I videoen ses 4 forskellige skærme blive testet med vand.

Bemærk: Vi står ikke til ansvar, hvis din iPhone bliver vandskadet eller lider andre skader. Følg vores metoder/beskrivelser, så er du meget sikker, såfremt din iPhone er intakt.

1. Beskyttelsesglas med Coating. 2. Uden Coating. 3. Med Coating.

Der dryppes vand på skærmene denne rækkefølge:

  1. En helt ny iPhone X skærm.
  2. Lettere brugt iPhone X skærm.
  3. En billig iPhone 7 skærm – uden oleophobic coating.
  4. Vores heldækkende beskyttelsesglas med oleophobic coating.

Få gode tilbud & deltag i de nyeste kampagner på
Facebook & Instagram

Ring alle dage fra 09.00 – 21.00.

Vi svarer oftest indenfor få timer.

Adresse

FastPhone.dk
Dageløkkevej 25
3050 Humlebæk
CVR: 38332546
En del af Fashion Solutions.

Information

Her kører vi

Kommuner:
København, Frederiksberg, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg, Gladsaxe, Rødovre, Herlev & Hvidovre.

Byer:
Hillerød, Kvistgård, Espergærde, Snekkersten, Helsingør & Mørdrup.