Om FastPhone.dk

  1. Idéen blev skabt.

  2. Hvad & hvordan?

  3. Kerneværdier.

  4. Visionen.

Idéen blev skabt

FastPhone.dk er blevet stiftet i 2018 af tre gode venner, Bastian Schmidt, Michael Trolle og Nicolai Kristiansen. Idéen blev skabt i forbindelse med, at Bastian havde ødelagt skærmen på sin iPhone. Michael fortalte Bastian, at han havde fået skiftet sin skærm en gang før, men det tog ekstremt lang tid med kørsel, kø i butikken og så reparationen.

” Michael fortæller; ”Først skulle jeg køre 20 minutter til nærmest butik, herefter finde parkering og betale for parkeringen. Nu kunne jeg så gå hen i butikken, for at stille mig i køen, som tog ca. 25 minutter og så kunne de påbegynde skærmudskiftningen, hvilket også tog ca. 25 minutter. Nu kunne jeg så afslutte hele operation skærmskift med 20 minutters kørsel hjem af. ”

Tid brugt i alt: Ca. 2 timer.
Omkostninger: Ca. 100kr.(benzin+parkering)

Bastian valgte derfor at vente med at få sin skærm skiftet, til den ikke kunne mere – ligesom så mange andre gør. Men i mellemtiden fik Bastian idéen til FastPhone.dk, som han præsenterede for Michael, som øjeblikkeligt kunne se potentialet i idéen. Vi talte længe om det, og fik straks Nicolai med på idéen, så vi havde et super team.

” Mange venter med at få sin skærm skiftet, fordi de ved at det er et par timer, som skal tages ud af kalenderen i en travl hverdag. ”

Vi brugte et halvt år på at teste skærme og reservedele på venner og families iPhones. Vi mistede desværre et par iPhones i processen, men heldigvis ikke hverken venner eller familie.

Hvad & hvordan?

FastPhone.dk, kort fortalt.

Hvad er FastPhone?

FastPhone.dk er en kørende smartphone og tablet reparatør.

Hvordan virker det?

Du vælger din enhed, reparationen som ønskes udført. Du vælger dato og tid. Du fortæller os, hvor vi skal komme hen og reparere din enhed. Vi kommer ud reparerer din enhed, hvilket oftest på ca. 25 minutter – vi ringer desuden 5 minutter inden ankomst. Hele bestillingsprocessen foregår super simpelt via vores hjemmeside og du kan selv vælge tidspunkt.

” Den gennemsnitlige smartphone bruger tjekker sin smartphone 47 gange dagligt. Det er en stor stressfaktor at blive mindet om, at få lavet eksempelvis sin ødelagte skærm 47 gange dagligt. ”

Kerneværdier hos FastPhone.dk

  • Troværdighed & gennemsigtighed
  • Kvalitet, sikkerhed & god service.
  • Konkurrencedygtige priser

Visionen

Vores vision er at fastphone.dk bliver enhver danskers foretrukne smartphone og tablet reparatør, både for private og erhverv. Vi har en ekstremt godt sammensat aftale til erhvervskunder, som også hjælper deres medarbejdere i privaten.

El-biler

Vi vil gerne være så grønne, som muligt og gode for miljøet. Derfor er en af vores store prioriteter at få anskaffet et par el-biler, som vi kan transportere os rundt i, specielt i Københavns området.

Flere byer

Vi findes i øjeblikket i København og dele af Nordsjælland. Vi ønsker at udvide til flere og større dele af landet, så vi til sidst kan dække mere eller mindre hele Danmark.

Flere mærker & typer reparationer

Reparationer af iPhones startede vi med. Nu reparerer vi iPhones, iPads og Samsung smartphones. Vi ønsker at udvide til flere brands, så vi bliver et kørende værksted, som laver on spot reparationer på alle former for elektronik.

Hvem står bag?

Bastian Schmidt

Partner / Repair-techie

“Den Professionelle”

Michael Trolle

Founder / CEO

“Taler uafbrudt”

Nicolai Kristiansen

Partner / SoMe & Sales

“Elsker kaffe & kage”

Få gode tilbud & deltag i de nyeste kampagner på
Facebook & Instagram

Ring alle dage fra 09.00 – 21.00.

Vi svarer oftest indenfor få timer.

Adresse

FastPhone.dk
Dageløkkevej 25
3050 Humlebæk
CVR: 38332546
En del af Fashion Solutions.

Information

Her kører vi

Kommuner:
København, Frederiksberg, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg, Gladsaxe, Rødovre, Herlev & Hvidovre.

Byer:
Hillerød, Kvistgård, Espergærde, Snekkersten, Helsingør & Mørdrup.