Handelsbetingelser hos FastPhone.dk, ejet af Fashion Solutions IVS

Adresse & kontaktoplysninger:

FastPhone.dk / Fashion Solutions IVS
Dageløkkevej 25
3050 Humlebæk
CVR-nr.: 38332546
Telefon: +45 53858548
Send en besked / mail her.

Adresser associeret med FastPhone.dk:

Rungstedvej 65, 2.th
2960 Rungsted Kyst

Henriettevej 4, st. th.
2920 Charlottenlund

Strandvejen 86
3050 Humlebæk

FastPhone.dk tilbyder reparationer af hovedsageligt smartphones & tablets, samt salg af mobiltilbehør på FastPhone.dk.

Betingelser ved reparation af smartphones, tablets & anden elektronik.

Aftaleindgåelse
Aftalen mellem kunden og FastPhone.dk anses som værende indgået, når FastPhone.dk har modtaget kundens enhed.

Der gives altid et skøn på reparationens pris inden påbegyndelse. Såfremt andre dele måtte kræve reparation oplyses kunden om dette, inden vi fortsætter reparationen. FastPhone.dk vil altid vejlede på bedste vis og kunden kan herefter tage stilling til den videre reparation.

Annulleres en reparation grundet det ikke kan betale sig at få en given enhed repareret eller af andre årsager vil kunden blive opkrævet 500kr. i inspektionsgebyr.

Tilbehør ved indlevering
Ved indlevering af enheder til reparation, er det vigtigt, at FastPhone.dk kun modtager den defekte enhed, og at eventuelt tilbehør i form af beskyttelsescovers, opladere etc. og SIM-kort ikke vedlægges(medmindre andet er aftalt). FastPhone.dk kan ikke stilles til ansvar for bortkommet tilbehør.

Reparationstid
Vi bestræber os på at reparere din enhed indenfor 1 time – på stedet. Såfremt andet end din skærm skal repareres kan det ske, at vi ikke har reservedelen på lager, dette kan forlænge reparationstiden. Du vil dog altid blive oplyst om dette.

Anvendte reservedele
Hos FastPhone.dk bruger vi kun originale reservedele, hvis det er muligt. Apple tillader ikke, at nogen køber reservedele hos dem – derfor må ingen kalde reservedele til Apple-produkter for originale. De dele vi benytter er dog af samme kvalitet, som de dele der sidder i Apple enheder fra ny.

Forbehold for manglende reservedele
Alle reparationstider er med forbehold for udsolgte reservedele.

Livstidsgaranti på reservedele
FastPhone.dk giver livstidsgaranti på reservedele du får udskiftet hos os.

Garantien dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles FastPhone.dk inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget.

Overtagelse af garanti og/eller reklamationsret ved reparation på produkter
FastPhone.dk overtager både garanti og reklamationsret ved reparation af produkter på de vilkår, der er beskrevet nedenfor.

Vilkår for overtagelse af garanti og/eller reklamationsret
I henhold til dansk købelov, er produkter købt af privatpersoner og erhvervsdrivende i Danmark, dækket af reklamationsretten i op til 24 måneder.

Hvis FastPhone.dk reparerer et produkt, inden reklamationsretten er udløbet, så påtager FastPhone.dk sig ansvaret for udbedring af nye fejl, der måtte opstå indtil reklamationsretten udløber.

Uagtet om produktet før reparationstidspunktet har været udsat for fysisk overlast, overtager FastPhone.dk de resterende måneder af reklamationsretten (op til 24 mdr) på produktet. Produktet skal dog ved reparationen af en fysisk skade, udbedres for alle fejl FastPhone.dk burde finde. Den resterende periode er defineret ud fra købstidspunktet for produktet, og skal dokumenteres af kunden med en gyldig købskvittering.

Skjulte fejl og defekter der reklameres for i op til 90 dage efter FastPhone.dk’s reparation, behandles som fejl og mangler der ikke blev observeret ved den oprindelige reparation. FastPhone.dk forbeholder sig retten til at opkræve betaling for udbedring af disse fejl, eller at tilbyde en kreditering af alle udgifter forbundet med den oprindelige reparation, hvis de samlede reparationsomkostninger ender med at overstige nyprisen på produktet. Kunden er i sin ret til at vælge at få krediteret alle reparationerne, hvis denne ikke ønsker at betale for yderligere reparationer.

Vilkår for overtagelse ift. “vandafvisende” produkter
Når FastPhone.dk overtager garanti og reklamationsret, så er det fortsat de oprindelige betingelser fra det oprindelige købssted, der er gældende. FastPhone.dk giver hverken bedre eller ringere betingelser end oprindeligt.

Apple har markedsført en del af deres produkter som værende “vandafvisende”, men i deres betingelser frasiger de sig krav om dækning, såfremt produkterne har været udsat for væskeskade. Produkterne er markedsført, som “vandafvisende” og har en større resistens over for vand, end andre produkter. Men de er ikke decideret vandtætte og skal helst ikke benyttes i forbindelse med vand.

Så selvom produktet er markedsført som “vandafvisende” eller lign., så følger der fortsat de normale retningslinjer i henhold til købeloven, og er dermed ikke dækket, hvis udefrakommende skade er påført produktet. Der ydes derfor ingen former for dækning af produkter udsat for væskeskade.

Undtagelser vedr. overtagelse af garanti og/eller reklamationsret på reparerede produkter

  • Overtagelsen af reklamationsretten bortfalder, hvis produktet er blevet beskadiget i forbindelse med en reparation udført af en anden reparatør end FastPhone.dk eller hvis der er monteret uoriginale reservedele.
  • Produkter købt i udlandet er ikke omfattet af dansk købelov.
  • Overtagelse af garanti og reklamationsret bortfalder såfremt enheden efter endt reparation har været udsat for fysisk overlast eller andre udefrakommende skader – f.eks. væskeskade, tab eller lignende.
  • FastPhone.dk’s overtagelse af reklamationsretten indbefatter ikke overtagelse af eventuelle ombytningsprogrammer eller udbedringsprogrammer leverandøren måtte indføre for at ombytte eller udbedre enheder, der er ramt af en fabrikationsfejl. Endvidere dækker FastPhone.dk ikke generelle fabrikationsfejl, uanset om den generelle fabrikationsfejl er blevet anerkendt af leverandøren eller ej.
  • FastPhone.dk overtagelse af garanti og reklamationsret gælder kun selve enheden – en smartphone eller tablet – ikke andet tilbehør, så som hovedtelefoner, oplader, covers mv., som fulgte med ved det oprindelige køb eller som senere er tilkøbt.

Priser og betaling
Alle priser er angivet i DKK inkl. moms.

Betaling kan ske med kontanter, MobilePay eller de mest gængse betalingskort. Betalingen foregår enten via FastPhone.dk eller igennem vores medarbejder efter færdiggjort reparation.

Følgende betalingskort kan modtages: Visa/Dankort, Visa Electron, Visa, MasterCard, Maestro.

Backup af data
Kunder er selv ansvarlige for at tage backup af deres data inden en enhed bliver indleveret til reparation. FastPhone.dk bestræber sig altid på, at bevare alle data på den pågældende enhed, men kan ikke gøres ansvarlig for tab af data i forbindelse med en reparation.

Personoplysninger
Ingen personlige oplysninger, der registreres af FastPhone.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på krypteret og sikre servere hos FastPhone.dk’s samarbejdspartnere.

Ved køb af reparationer udbeder FastPhone.dk sig en række kontaktoplysninger, heriblandt navn, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne lagres elektronisk i krypteret tilstand og gemmes i fem år, jf. bogføringsloven.

Fortrolighed
Ved reparation af kunders enheder har FastPhone.dk’s teknikere i nogle tilfælde adgang til fortrolige oplysninger og derfor er alle medarbejdere hos FastPhone.dk underlagt tavshedspligt.

Betingelser ved salg på webshop

Nedenstående betingelser er til enhver tid gældende ved salg online på www.fastphone.dk.
FastPhone.dk er berettiget til, uden varsel, at ændre betingelserne og de gældende betingelser vil altid være at finde på https://fastphone.dk/handelsbetingelser

Betaling
Betaling på webshoppen kan gennemføres med følgende betalingskort: Visa/Dankort, Visa Electron, Visa, MasterCard og Maestro. Alle priser på FastPhone.dk er opgivet i DKK og er inklusiv dansk moms.

Priser og tilbud
Alle priser på produkter i webshoppen gælder kun ved køb i webshoppen, medmindre andet er anført.

Levering og fragt
Vi bestræber os altid på at levere ordre bestilt igennem webshoppen, så hurtigt som muligt. Oftest afsendes bestillinger samme dag og det giver en leveringstid på 1-3 hverdage. Der tages forbehold for varer, som viser sig at være udsolgt efter bestillingen er foretaget. I disse tilfælde vil du blive kontaktet med information om den forventede leveringstid eller tilbud om alternative varer. Som udgangspunkt bliver alle bestillinger forsøgt leveret til den angivne adresse og derefter lagt til afhentning i den nærmeste pakkeshop, hvis der ikke var nogen hjemme.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varer købt i webshoppen, regnet fra den dag sidste varer på ordren er i din besiddelse. Hvis du vil benytte din returret, skal du inden 14 dage fra modtagelsen give os besked skriftligt her(Skriv “Retur” i emnefeltet). Herefter vil vi sende dig en retur-label per mail, benyt venligst emballagen dine varer blev modtaget i. Du skal returnere varen senest 14 dage efter, du har givet besked til os om fortrydelse af købet.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked pr. mail.

Returnering ifm. fortrydelsesret
Ved henvendelse fremsender vi fragtlabel samt evt. fragtemballage, således at fragtomkostningerne er dækket. Inden 14 dage fra modtagelse af fragtlabel samt evt. fragtemballage fra os, skal du sende varen retur. Du er selv ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind under fragten.
Bemærk også, at forsendelsen ikke må afleveres i en postkasse. Den skal afleveres direkte på posthuset således, at den er forsikret. Du skal kunne fremvise en kvittering på aflevering af pakken.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Ved køb af varer i brugt stand gælder, at enheden skal returneres i samme stand som den blev solgt i.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Fortryder du dit køb, så får du som udgangspunkt udbetalt samme beløb, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne ved tilbagebetaling. Hvis du benytter din fortrydelsesret bedes du benytte det fragtlabel og evt. fragtemballage, som vi fremsender til dig ved henvendelse. Vælger du at indsende varen for egen regning, så dækker vi ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for levering med Postdanmark som forsikret pakke. Du skal kunne fremlægge kvittering på dine omkostninger til fragt.
Pengene vil blive refunderet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur fra dig. Tilbagebetalingen vil blive gennemført med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
FastPhone.dk
Rungstedvej 65, 2.th
2960 Rungsted Kyst
I forsendelsen skal du vedlægge ordrebekræftelse på købet.

Reklamation
Vi yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Er der udført reparationer på varen af andre end FastPhone bortfalder al reklamationsret pga. uautoriseret indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til os inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Alle følgeskader sket i forbindelse med fortsat brug efter fejlen er opstået, vil ikke være dækket af reklamationsretten. I forbindelse med reklamationssager bedes du indlevere varen i en af vores butikker eller henvende dig til os med henblik på at få tilsendt fragtlabel således, at fragtomkostningerne er dækket af os. Bemærk også, at forsendelsen ikke må afleveres i en postkasse. Den skal afleveres direkte på posthuset således, at den er forsikret, og du skal kunne fremvise en kvittering på, at den er afleveret.

Garanti
Ved køb af smartphones og tablets yder vi 24 måneders garanti. Garantien betyder, at ”formodningsreglen” gælder i de første 24 måneder i stedet for kun de første seks måneder, som er sikret af reklamationsretten.

Ved salg af enhed til FastPhone.DK
Salg af smartphone eller tablet til FastPhone.dk foregår ved, at kunden anmoder om et pristilbud på webshoppen eller i en af vores butikker.

Salg via webshop:
Du opretter en sag via salgsmodulet, og ud fra dine oplysninger vises en købspris. Når vi modtager enheden, så vil vi gennemgå den og stemmer alt overens med dine oplysninger, så vil vi uden yderligere korrespondance betragte salget som accepteret af dig og lave en bankoverførsel på beløbet oplyst ved oprettelse af sagen i webshoppen. Viser vores gennemgang af enheden flere eller andre fejl og mangler, end du havde oplyst ved oprettelsen af sagen, så vil vi tage kontakt til dig med et nyt købstilbud på enheden. Vi skal bruge skriftlig godkendelse fra dig på dette tilbud, før vi gennemfører transaktionen.

Ved salg af enhed til os via webshoppen overfører vi pengene til den angivne bankkonto inden for 5-7 hverdage fra modtagelse af din enhed. Der kan gå længere tid, hvis vi afventer skriftligt svar fra dig på et nyt købstilbud eller Find min iPhone ikke er deaktiveret ved indlevering.

Vi forbeholder os retten til at ændre i den vejledende pris tilbudt i webshoppen ved oprettelse af et pristilbud, hvis enhedens stand og specifikationer ikke stemmer overens med det oplyste. Det opdaterede pristilbud vil blive fremsendt til mailadressen angivet af kunden ved oprettelse. Pris kan variere dagligt grundet almindelig udbud og efterspørgsel.
Vi forbeholder os retten til at afvise at købe enheder.

Persondatapolitik
Ingen personlige oplysninger, der registreres af os bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares og behandles efter gældende lovgivning om persondata og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos FastPhone.dk.

Ved køb og salg på webshoppen udbeder vi os en række kontaktoplysninger om dig, heriblandt navn, telefonnummer og e-mailadresse, adresse og kontooplysninger. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne lagres elektronisk hos Fashion Solutions IVS / FastPhone.dk og gemmes i fem år, jf. bogføringsloven, i ikke-krypteret form.
Den dataansvarlige er Fashion Solutions IVS, Dageløkkevej 25, 3050 Humlebæk.

Oplysninger afgivet til Fashion Solutions IVS / FastPhone.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hosFashion Solutions IVS / FastPhone.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fashion Solutions IVS / FastPhone.dk via kontakt.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os her. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. iRep vil som udgangspunkt altid følge afgørelser fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk